Pop a l'estil Murcià
Paulo Bitanube
Una elaboració típica de la Regió de Múrcia amb la qual gaudir d'un pop tendre i cruixent al mateix temps.
PREPARACIÓ
• El primer és posar el forn a escalfar a 180 °C perquè vagi agafant calor mentre preparem el polp.
• En el cas que no ho estigui, has de deixar el polp bé net perquè no quedi residus.
• Col·loca el polp en una safata per a forn amb les ventoses cap amunt.
• Ho cobrim amb el vi blanc, la cervesa, el Brandi, les fulles de llorer i el pebre negre.
• Enfornem durant 1 hora i mitja, li donem la volta i continuem enfornant durant una hora més.
• Durant l'enfornat, anem regant el polp amb el seu propi suc.
• Per a saber si el polp està ben fet, punxem la seva carn pel centre amb un escuradents i si surt amb facilitat és que ja està llest.
Dinar
150 minuts
4 persones
Difícil
Ingredientes
200 ml. de vi blanc sec
700 ml. de cervesa
50 ml de brandy
2 o 3 fulls de llauré
Pebre negra sencera
llimona
Pebre vermell