Musclos Thai
T'expliquem com preparar uns saborosos musclos al més pur estil Thai amb llet de coco i Salsa de Soia Tailandesa Risso®: una exòtica i deliciosa salsa amb una textura densa i un intens sabor de gingebre i notes cítriques. Afegeix un toc exòtic a la carta del teu negoci amb aquesta recepta tan fàcil de preparar!
PREPARACIÓ
1.- Netejar els musclos amb un ganivet i llevar-los les barbes. Picar l'all i la ceba, tallar el gingebre en rodanxes i l'api i el bitxo en làmines.
2.- En una casserola gran, afegir una mica de Margarina Evolution Risso® i ofegar tots els condiments.
3.- Agregar els musclos, la Chanty Xef Risso® i la llet de coco. Cuinar tapat durant 2-3 minuts. Retirar del foc i afegir la Salsa de Soia Tailandesa Risso® al gust.
4.- Emplatar els musclos amb una mica de salsa i decorar amb unes fulles de coriandre fresc, unes rodanxes de bitxo vermell i una mica de ratlladura de llima. Servir acompanyats de grillons de llima.
Per picar
30 minuts
4 persones
Fàcil
Ingredientes
Musclos
dents d'all
ceba vermella
jengibre
api
Bitxo vermell fresc
Margarina Evolution Risso
100 ml. Chanty Chef Risso
100 ml. de leche de coco
Cilantre Fresc
2 limes